• brugge

Brugge

4-daagse excursiereis  

Kerst in Brugge. Dat is kerst pur sang! De pittoreske binnenstad van deze van oorsprong Oudhollandse stad met zijn vele kanalen en watertjes is het kerstdecor bij uitstek! In aanloop naar kerst kom je nu alvast in de juiste stemming voor de feestdagen. En dat relatief dichtbij huis. Ter afwisseling nemen we je ook mee voor een prachtige rondrit door het rustieke landschap van streek rondom Brugge.

Kerstmarkten
Brugge is een populaire stad als het gaat om een stadsbezoek tijdens de kerstperiode. Het historische centrum is volop versierd. Ook vele winkels en restaurants zijn omgetoverd tot ware kerstpaleizen. Op meerdere plaatsen kom je verschillende kleine marktjes tegen. De grote kerstmarkt vind je op de Grote Markt. Mooie hebbedingetjes, fraaie kerstattributen en heerlijke gerechtjes kun je hier krijgen. 

Domein Polderwind
Nabij Brugge ligt het fraaie hotel Domein Polderwind. Het is volledig aangepast aan rolstoelgebruikers. Behalve 36 comfort kamers beschikt het hotel ook over 10 comfort care-kamers. De deuren van deze kamers zijn geautomatiseerd en het plafond is voorzien van een rail voor een plafondlift. In het restaurant geniet je van de maaltijd en een goed glas wijn. Er is gratis wifi. Het domein leent zich uitstekend voor wandeling in de mooie natuur die dit gebied rijk is. 

Reisdata
7 t/m 10 december 2020

Reissom p.p.
€ 999,00
Geen toeslag 1-p.k.

Opstapplaatsen
In overleg

Inbegrepen
Vervoer per minibus, verblijf o.b.v. halfpension, excursies, uit- en thuisservice

Niet inbegrepen
Lunches, entreegelden en lokale gidsen

Downloads

  Brugge.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 • Ostfriesland

  Ostfriesland

  Vele windmolens, karakteristieke vissersdorpjes en een liefdevolle bevolking die je welkom heet met de welkomstgroet ‘moin’...

  Lees meer
 • Coronavirus

  Update Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn reizen in ons reisprogramma met vertrek t/m 21 juni door ons omgeboekt naar een later tijdstip...

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer