• Noorwegen

Noorwegen

11-daagse rondreis     

Bergen, bossen en water. Uitgestrekte hoogvlakten en prachtig groene fjorden. Dat is in het kort de fantastische natuur van Noorwegen. Deze staat centraal tijdens onze rondreis door dit fascinerende Scandinavische land. Wie een stedenbezoek ziet zitten, komt eveneens aan zijn trekken. Het zijn er niet veel, maar de steden die er zijn, zijn uiterst interessant.

Varen over Noorse baren…

Onze tocht begint in de haven van Kiel. Hier scheep je in voor de overtocht naar Zweden. Of beter gezegd, voor een minicruise met als doel de Zweedse stad Göteborg. Je begint deze reis direct al goed dus! Ons schip vaart langs de prachtige kust van Zweden en die van zuidwest Noorwegen. Je eerste overnachting is in Elverum. We vervolgen de route naar de bekende plaats Hamar. De route voert nu verder langs het westen van Noorwegen naar Oppdal. Via de Atlantic Road, tussen Kristiansund en Mølde ga je naar Ålesund. Vanaf daar rijd je naar de Westkaap nabij Selje om dan door te gaan naar Loen. In dit unieke gebied kun je een dagje relaxen en bijkomen. Als laatste plaats doen we Fagernes aan. Goed uitgerust vervolg je nu je reis terug naar Oslo. Hierna scheep je weer in op één van de prachtige schepen van de Color Line voor de overtocht naar Kiel. Vandaar reis je terug naar Nederland. Ongetwijfeld kijk je terug op een fantastische reis door het prachtige en veelzijdige Noorwegen.

Comfortabel verblijf
De hotels beschikken over aangepaste kamers. Verder maak je elke dag gebruik van een ontbijtbuffet, een warm en koud buffet of een driegangen diner met koffie/thee na.

Dag 1 Overtocht Kiel-Göteborg
Dag 2 Göteborg naar Elverum
Dag 3 Elverum
Dag 4 Elverum naar Opdal
Dag 5 Oppdal naar Ålesund
Dag 6 Ålesund naar Loen (via de Westkaap)
Dag  7 Loen
Dag  8 Loen naar Fagernes
Dag  9 Fagernes
Dag 10 Overtocht Oslo-Kiel
Dag 11 Terugreis

Reisdata
8 t/m 18 september 2020

Reissom p.p.
€ 3.649 
€ 475 toeslag 1-p.k.

Opstapplaatsen
In overleg

Inbegrepen
Vervoer per minibus,
Verblijf o.b.v. halfpension,
Excursies en alle overtochten binnen Noorwegen

Niet inbegrepen
Uit- en thuisservice, lunches en entreegelden

Bijzonderheden
Intensieve reis

Downloads

  Noorwegen.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 • Ostfriesland

  Ostfriesland

  Vele windmolens, karakteristieke vissersdorpjes en een liefdevolle bevolking die je welkom heet met de welkomstgroet ‘moin’...

  Lees meer
 • Coronavirus

  Update Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn reizen in ons reisprogramma met vertrek t/m 21 juni door ons omgeboekt naar een later tijdstip...

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer