• carolieneiland

Ostfriesland

4-daagse excursiereis  


Vele windmolens, karakteristieke vissersdorpjes en een liefdevolle bevolking die je welkom heet met de welkomstgroet ‘moin’. Dat kom je allemaal tegen als je kiest voor een vierdaagse excursiereis rondom Wilhelmshaven in Noord-Duitsland. We reizen tussen de Noordzee in het noorden, de zeearmen van de Dollard en de Eems in het westen en de Weser in het oosten. Ga mee en ontdek de ‘ostfrisische’ gemoedelijkheid. Snuif je met ons de frisse Noordzeewind op?

In ons eigen Friesland delen we een groot deel van de eigenaardigheden van onze natuur en cultuur met de bewoners van dit gebied in Noord-Duitsland. De overeenkomsten zie je terug in de kunst, de cultuur, de tradities en de taal van onze oosterburen.

Cultuur en natuur
Naast een bezoek aan de sprookjesstad Bremen mag een havenrondvaart in Wilhelmshaven of Emden zeker niet ontbreken. Ook maak je kennis met de prachtige natuur van dit gebied. We nemen je graag mee op een rondrit lang de kust en het binnenland. De veelzijdigheid van dit gebied, gelegen aan de Noordzee is zeker het ontdekken waard.

Atlantic Hotel Wilhelmshaven
Aan de baai van Jadebusen, vlak bij de waterkant ligt het Het Atlantic Hotel Wilhelmshaven. De kamers zijn ruim, licht en voorzien van een aangepaste badkamer met douche en toilet. Met het geweldige uitzicht op de haven en op de Noordzee laat je de televisie voor wat het is. Het hotel ligt in de nabijheid van het centrum dat zich op een afstand van slechts 500 meter van je onderkomen voor de nacht bevindt. 

Reisdata 
16 t/m 19 okt. 2020

Reissom p.p. 
€ 1.385
€ 80 toeslag 1-pk

Opstapplaatsen 
In overleg 

Inbegrepen
Vervoer per minibus, verblijf o.b.v. halfpension,  excursies, entrees, uit- en thuisservice

Niet inbegrepen
lokale gidsen en lunches

Downloads

  Ostfriesland.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 

 • Ostfriesland

  Ostfriesland

  Vele windmolens, karakteristieke vissersdorpjes en een liefdevolle bevolking die je welkom heet met de welkomstgroet ‘moin’...

  Lees meer
 • Coronavirus

  Update Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn veel reizen in ons reisprogramma  omgeboekt naar een andere reis of  een  later tijdstip....

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer