• header

Over Frisian Travel

René van der Ploeg, eigenaar van Frisian Travel, heeft jarenlange ervaring in de reis- en zorgbranche. Het kantoor staat in Drachten, maar onze gasten komen uit heel Nederland. Frisian Travel wil ook reizigers die iets meer zorg nodig hebben of bijvoorbeeld gebruik maken van een rolstoel voorzien van een fijne vakantie. Onze exclusieve reizen zijn professioneel en bieden een hoge service.

Dagtochten, meerdaagse tochten en groepsreizen

Bij Frisian Travel hebt u de keuze uit dagtochten, vakantiereizen voor gasten met of zonder rolstoel, maar ook uw eigen idee voor een korte of lange reis werken we graag voor u uit.

Wij brengen u naar de mooiste plekjes van Nederland en naar bijzondere bestemmingen in het buitenland, die, bij de aangepaste reizen, uiteraard geschikt zijn voor gasten die gebruik maken van een rolstoel.

Moderne touringcar

Al onze reizen worden uitgevoerd met een (aangepaste) touringcar van Coulant Touring uit Oldeberkoop. Dit is een Keurmerk Touringcarbedrijf met ISO 9001 certificering. De touringcars zijn ingericht met:

  Aangepast toilet
  Gondelsysteem
  Voldoende ankerplaatsen voor rolstoelen
  Liftsysteem
  Langzame trap

Kortom, voorzien van alle gemakken voor mindervalide gasten.

Onze kernwaarden

Bij ons kunt u rekenen op: 

  Exclusiviteit
  Hoge kwaliteit
  Servicegerichtheid
  Deskundigheid

Met een uitgekiend reisprogramma maken wij mooie reisbestemmingen bereikbaar. Voor iedereen!

 • Thüringen

  Thüringen

  In een relatief klein gebied in de deelstaat Thüringen vindt u een ongekende mengeling van natuur en cultuur. Uit Thüringen..

  Lees meer
 • Friesland

  Friesland

  Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang laten de Friezen zien hoe zij het leven...

  Lees meer
 • Tenerife

  Tenerife

  Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Dankzij de passaatwind en de ligging is het klimaat gelijkmatig...

  Lees meer