• header

Reizen met Frisian Travel

Frisian Travel Zorgvakanties stemt de reizen en accommodaties zoveel mogelijk af op mensen met een lichamelijke beperking. Niet alle hotels zijn even uitgebreid aangepast maar minimaal rolstoeltoegankelijk. 

Daarnaast zijn sommige reizen lichamelijk meer belastend dan andere, bijvoorbeeld door een langere reistijd of een intensiever excursieprogramma. We vinden het belangrijk dat je een reis boekt die bij je wensen en mogelijkheden pats. 

Daarom hebben we een inschatting gemaakt van de intensiviteit van elke reis. We hebben daarbij gekeken naar de heen- en terugreis (Vervoer), naar de het verblijf (Accommodatie) en naar het excursies ter plaatse (Programma). Deelname aan excursie is altijd op is altijd op vrijwillige basis.

Vervoer (heen- en terugreis)   =  weinig inspanning
    =  matige inspanning
    =  zware inspanning
Accommodatie (verblijf)       =  beperkt aangepast
        =  deels aangepast
        =  optimaal aangepast
Excursie (Programma)       =  weinig inspanning
        =  matige inspanning
        =  zware inspanning


Hoe intensief een reis wordt beleefd, verschilt per gast en hangt mede af van de lichamelijke conditie en gezondheidstoestand.

Garantiefonds

Uw boekingen worden verwerkt via ECT-Zorgvakanties en hierdoor is uw reis gedekt door het garantiefonds GGTO. ECT-zorgvakanties stopt na 2017 met haar activiteiten zo ook haar lidmaatschap bij de GGTO. Hiervoor zullen wij een passende oplossing zoeken zodat uw reis ook na deze periode altijd via een garantiefonds gedekt is.

 • Handbiketour Bodensee

  Handbiketour Bodensee

  Houd je van alpenweiden? Van steile bergtoppen en kristalheldere meren? En houd je van handbiken? Ga dan mee met onze....

  Lees meer
 • Wenen

  Wenen

  Prachtige tuinen, indrukwekkende paleizen en een fantastische keuken. Dat is Wenen. Ooit was het een van de machtigste...

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer