• header

Reizen met Frisian Travel

Frisian Travel Zorgvakanties stemt de reizen en accommodaties zoveel mogelijk af op mensen met een lichamelijke beperking. Niet alle hotels zijn even uitgebreid aangepast maar minimaal rolstoeltoegankelijk. 

Daarnaast zijn sommige reizen lichamelijk meer belastend dan andere, bijvoorbeeld door een langere reistijd of een intensiever excursieprogramma. We vinden het belangrijk dat u een reis boekt die bij u past bij u wensen en mogelijkheden. 

Daarom hebben we een inschatting gemaakt van de intensiviteit van elke reis. We hebben daarbij gekeken naar de heen- en terugreis (Vervoer), naar de het verblijf (Accommodatie) en naar het excursies ter plaatse (Programma). Deelname aan excursie is altijd op is altijd op vrijwillige basis.

Vervoer (heen- en terugreis)   =  weinig inspanning
    =  matige inspanning
    =  zware inspanning
Accommodatie (verblijf)       =  beperkt aangepast
        =  deels aangepast
        =  optimaal aangepast
Excursie (Programma)       =  weinig inspanning
        =  matige inspanning
        =  zware inspanning


Hoe intensief een reis wordt beleefd, verschilt per gast en hangt mede af van de lichamelijke conditie en gezondheidstoestand.

Garantiefonds

Uw boekingen worden verwerkt via ECT-Zorgvakanties en hierdoor is uw reis gedekt door het garantiefonds GGTO. ECT-zorgvakanties stopt na 2017 met haar activiteiten zo ook haar lidmaatschap bij de GGTO. Hiervoor zullen wij een passende oplossing zoeken zodat uw reis ook na deze periode altijd via een garantiefonds gedekt is.

 • Côte d’Azur

  Côte d’Azur

  De Franse Riviera is de koningin van de kuststreken aan de Middellandse Zee. Zij heeft zon, zee, bergen, steden en droom...

  Lees meer
 • Geilo

  Geilo

  De prachtige natuur van Noorwegen staat centraal tijdens deze reis en is uniek te noemen. Het land wordt beheerst door...

  Lees meer
 • Galway

  Galway

  “Eire” is een schitterend land met vele hoogtepunten. Het doet de bezoekers versteld staan van de grote verscheidenheid aan...

  Lees meer