• gemunden

Salzburg

9-daagse excursiereis  

Stad, natuur en cultuur in Oostenrijk. Met onze reis naar Salzburg zorgen wij voor deze voortreffelijke combinatie. Met Frisian Travel beleef je Salzburg en het Salzkammergut op zijn best. In Salzburg bezoek je uiteraard het historische centrum, maar ook ontdek je de mooie en rustgevende omliggende natuur.

Voor veel Nederlanders is Salzburg een punt op de route naar de wintersportbestemming. Maar Salzburg op zich is zeker ook het bezoeken waard! Klasse, stijl, traditie en het bourgondische leven zijn begrippen die bij de authentieke stad Salzburg passen. Houd je van de stijl van ‘The Sound of Music’? Ben je fan van Mozart? Dan kom je hier goed aan je trekken. Overal in Salzburg kom je de grote componist en zijn muziek tegen. Ook de filmlocaties van de ’Sound of Music’ vormen nog altijd een belangrijke attractie. En natuurlijk zijn er bezienswaardigheden voortkomend uit de zoutwinning. Hieraan heeft Salzburg haar naam en rijkdom te danken. Vanuit je hotel kun je eveneens een dagtocht maken naar de het schilderachtige stadje Hallstatt aan de Hallstättersee, Postalm, Wolfgangsee en de Grossglockner.

Hotel met imposant uitzicht
Direct aan het diepste meer van Oostenrijk, aan de Traunsee, ligt jouw hotel voor deze reis: het Seegasthof Hois’n Wirt. Vanuit je kamer heb je altijd een prachtig uitzicht, óf op de bergen óf het meer. De aangepaste kamers zijn ruim van opzet. In de badkamer zijn bij de douche en het toilet beugels bevestigd. Alles in het hotel is rolstoeltoegankelijk.  

Reisdata
4 t/m 12 oktober 2020

Reissom p.p.
€ 2.699
€ 180 toeslag 1-p.k.

Opstapplaatsen
In overleg

Inbegrepen
Vervoer per minibus, verblijf o.b.v. halfpension, excursies

Niet inbegrepen
Uit- en thuisservice, lunches, entreegelden en lokale gidsen

Bijzonderheden
Tussenovernachting op de heen- en terugreis

Downloads

  Salzburg.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 

 • Ostfriesland

  Ostfriesland

  Vele windmolens, karakteristieke vissersdorpjes en een liefdevolle bevolking die je welkom heet met de welkomstgroet ‘moin’...

  Lees meer
 • Coronavirus

  Update Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn reizen in ons reisprogramma met vertrek t/m 21 juni door ons omgeboekt naar een later tijdstip...

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer