• Tenerife

Tenerife

15-daagse zonvakantie

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Dankzij de passaatwind en de ligging is het klimaat gelijkmatig, met temperaturen ‘s winters rond 19°C tot ‘s zomers 25°C. Hierdoor wordt Tenerife ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. Het eiland is de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie.

Zandstrand

De trekpleister van de voormalige vissersplaats Los Cristianos is ongetwijfeld het mooie witte zandstrand. Een bezoek aan het Teide National Park met zijn onwaarschijnlijke rotsformaties, is zeker de moeite waard. Maakt u een eilandtour, dan ziet u ook vruchtbare valleien met bananenplantages. Van adembenemende natuur bent u verzekerd tijdens een excursie naar Masca. Een topper is altijd de ‘dolfijnenboottocht’. Het levendige centrum van Los Cristianos heeft leuke winkeltjes, promenades en restaurants.

Van alle gemakken voorzien 
In deze temperaturen is het heerlijk toeven rondom het zwembad van het 3-sterren Hotel Mar y Sol, in de zuidelijke badplaats Los Cristianos. Het complex is volledig aangepast, trapsgewijs gebouwd rondom de centraal gelegen zwembadzone (met lift). De 8 kilometer lange zeepromenade ligt op ongeveer 400 meter van het hotel. De weg hiernaartoe is licht hellend. De studio’s hebben een woon-/slaapkamer met een slaapbank en zijn geschikt voor een of twee personen. De 2-persoonsappartementen hebben een woonkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer met twee bedden en zijn geschikt voor twee tot drie personen. Zowel de studio’s als appartementen beschikken over een kitchenette, een badkamer met toilet, drempelvrije douche en een terras of balkon. 

Reisdata
13 t/m 27 september 2018

Reissom p.p.
Studio
€ 1.750
€ 237 toeslag 1-p.k.

Appartement
€ 1.860

Inbegrepen
Vluchten, transfers verblijf o.b.v. halfpension, excursies

Niet inbegrepen
Uit- en thuisservice lunches, entreegelden en lokale gidsen

Downloads

  Tenerife.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 • Thüringen

  Thüringen

  In een relatief klein gebied in de deelstaat Thüringen vindt u een ongekende mengeling van natuur en cultuur. Uit Thüringen..

  Lees meer
 • Friesland

  Friesland

  Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang laten de Friezen zien hoe zij het leven...

  Lees meer
 • Tenerife

  Tenerife

  Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Dankzij de passaatwind en de ligging is het klimaat gelijkmatig...

  Lees meer