• tenerife

Tenerife

15-daagse zonvakantie  


Het eiland van de eeuwige lente. Wie wil daar nu niet naartoe? Ga mee met Frisian Travel voor een vijftiendaagse zonvakantie op Tenerife! Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Dankzij de passaatwind en de ligging is het klimaat gelijkmatig, met temperaturen ’s winters rond 19°C tot ’s zomers 25°C. Het eiland is de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie.

Zandstrand

Ga je mee naar de trekpleister van de voormalige vissersplaats Los Cristianos? Dat is ongetwijfeld het blinkende witte zandstrand dat zich hier bevindt. Het levendige centrum van Los Cristianos heeft bovendien vele leuke winkeltjes, promenades en restaurants. Ook bezoek je de onwaarschijnlijk fraaie rotsformaties van het Teide National Park. Graag nemen we je ook mee voor een eilandtour. Vruchtbare valleien met bananenplantages en weelderig groene vergezichten passeren de revue. Van adembenemende natuur ben je ook verzekerd tijdens een excursie naar Masca. Een topper is altijd de ‘dolfijnenboottocht’ waaraan je facultatief kunt deelnemen. 

Van alle gemakken voorzien 
In deze temperaturen is het heerlijk toeven rondom het zwembad van het 3-sterren Hotel Mar y Sol, in de zuidelijke badplaats Los Cristianos. Het complex is volledig aangepast, trapsgewijs gebouwd rondom de centraal gelegen zwembadzone (met lift). De 8 kilometer lange zeepromenade ligt op ongeveer 400 meter van het hotel. De weg hiernaartoe is licht hellend. De studio’s hebben een woon-/slaapkamer met een slaapbank en zijn geschikt voor een of twee personen. De 2-persoonsappartementen hebben een woonkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer met twee bedden en zijn geschikt voor twee tot drie personen. Zowel de studio’s als appartementen beschikken over een kitchenette, een badkamer met toilet, drempelvrije douche en een terras of balkon. Kortom: gemak, zon, vermaak en fijne excursies op Tenerife.

Reisdata
11 t/m 25 september 2020

Reissom p.p.
Studio
€ 1.949
€ 249 toeslag 1-p.k.

Appartement
€ 2.189

Inbegrepen
Vluchten, transfers verblijf o.b.v. halfpension

Niet inbegrepen
Uit- en thuisservice lunches, excursies, entreegelden en lokale gidsen

Downloads

  Tenerife.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 • Coronavirus

  Update Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn veel reizen in ons reisprogramma  omgeboekt naar een andere reis of  een  later tijdstip....

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer