• cotswolds

Zuid-Engeland

8-daagse excursiereis  


Als er één land veel variatie biedt, is het Groot-Brittannië wel. Welk Europees land heeft er méér landschappen, cultuur en steden dan dit eiland ten westen van ons? Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland hebben ieder hun eigen tradities en kenmerken. Te veel om in één reis te proppen! Wij beperken ons daarom tot het gebied ten noorden, westen en oosten van de stad London. Dit gebied in het hart van Engeland mag je niet missen. Op deze reis maak je kennis met het traditionele Engeland dat je kent van vele televisieseries.

Na een dagcruise van Hoek van Holland naar Harwich reis je door naar het historische stadje Watford. Zuid-Engeland biedt talloze beschermde landhuizen en kastelen, prachtige middeleeuwse steden en de mooiste tuinen. Zowel de Cotswolds als het Southdown Nationalpark maken onderdeel uit van deze regio. Beide natuurgebieden breng je een bezoek. Ook ga je naar Highclere Castle. Dit kasteel en het bijbehorende landschapspark zijn wereldberoemd geworden door de serie Downton Abbey. Natuurlijk ga je ook naar Cambridge, de middeleeuwse stad die beroemd is door zijn vele universiteitsgebouwen, parken en kanalen.

Comfortabel overnachtingen
Tijdens deze reis verblijf je in hotel Jurys Inn Watford. Dit hotel heeft een fitnessruimte, bar, gratis wifi en ligt in het stadje Watford. De kamers zijn voorzien van televisie, gratis wifi, thee- en koffiezetmogelijkheden en een ruime badkamer. De aangepaste kamers zijn ruim opgezet en de badkamer heeft een drempelvrije douche met zitje, verlaagde wastafel en beugels.

Reisdata
27 juli t/m 3 aug. 2021 

Reissom p.p. 
€ 2.099 
€ 149 toeslag 1-p.k. 

Opstapplaatsen 
In overleg 

Inbegrepen 
Vervoer per minibus, verblijf o.b.v. halfpension, excursies 

Niet inbegrepen 
Uit- en thuisservice, lunches, entreegelden en lokale gidsen

Downloads

  Zuid-Engeland.pdf
  Reserveringsformulier.pdf
  Reserveringsformulier.doxc

 • Coronavirus

  Update Coronavirus

  Door het Coronavirus zijn veel reizen in ons reisprogramma  omgeboekt naar een andere reis of  een  later tijdstip....

  Lees meer
 • Annecy

  Annecy

  Ga mee naar burchten en kastelen, naar musea en kerken en dat te midden van een indrukwekkend Alpenpanorama...

  Lees meer